Julekoncert med VerdensKoret og KONUR | Folkekirken Vesterbro

Sted Sct. Matthæus Kirke, Matthæusgade 31, Vesterbro
VerdensKoret og KONUR
Julekoncert med VerdensKoret og KONUR

OBS: Husk gyldigt coronapas, der skal vises ved indgangen

VerdensKoret
I VerdensKoret synger vi flerstemmige a cappella-sange fra hele verden. Det meste af denne musik er blevet videregivet fra generation til generation i mange hundrede år. Musikken har en dyb og varm tone, som går lige i hjertet.

K O ( N U ) R
K O ( N U ) R er et ambitiøst kor for 20 stærke sangere. Genren er folke- og verdensmusik, med fokus på kraftfulde sange, fulde af sammenhold og power.

Både VerdensKoret og KONUR er folke- og verdensmusik a cappella-kor under ledelse af Nini Julia Bang. Dette efterår er det dog Signe Rasmussen, der har undervist korene med indspark fra Marte Schau, Louise Munch og Sarah Forchhammer.

Der er fri entré.

Læs mere om Sct. Matthæus Kirke.

Se kalenderen for kommende koncerter i Sct. Matthæus Kirke og Folkekirken Vesterbro.