Kammerkorets jul i uKirke | Folkekirken Vesterbro

Dato Mandag d. 13. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted uKirke, Dannebrogsgade 53, . Vesterbro
Liane Zimsen Dambo (gadepræst), Kammerkoret og Louise Munch (dirigent)
Kammerkorets jul i uKirke

På Luciadag vil Folkekirken Vesterbros eget Kammerkor forkæle dine ører med smukke, stemningsfulde og gåsehudsfremkaldende julesange i uKirke, Dannebrogsgade 53 på Vesterbro. Vesterbros gadepræst Liane Zimsen Dambo vil fortælle hårrejsende juleeventyr i det hyggelige, julepyntede kirkerum.

Børst decembertravlheden af dig, og lad julefreden sænke sig for en stund, når Kammerkoret inviterer til skønsang, æbleskiver og julegløgg i uKirke.

Kammerkoret
Kammerkoret består af 25 sangere i alderen 17-25 år. Koret er et velsyngende og rutineret pigekor med de ældste og dygtigste sangere i Vesterbro Sogns Børne- og Ungdomskor.

Koret ledes af deres faste dirigent Louise Munch.

Læs mere om uKirke.

Se kalenderen for andre julekoncerter i Folkekirken Vesterbro.