Børnekoret | Folkekirken Vesterbro

SPIREKOR     BØRNEKOR     JUNIORKOR     UNGDOMSKOR     KAMMERKOR     KONTAKT

Børnekor

I Børnekoret lærer man at synge i kor og får gode sangvaner.

Der bliver arbejdet med stemmetræning, så stemmen kan udvikle sig sundt. Der bliver arbejdet med rytmetræning og nodelæsning, så man også bliver hurtigere og dygtigere til at lære musikken.
Vi synger både rytmisk og klassisk, både børnesange og salmer og andre sange.
Der er lagt vægt på, at det er sjovt!

Ca. en gang om måneden medvirker Børnekoret ved gudstjenester i en af sognets kirker. Det er spændende, det skærper opmærksomheden, og det styrker oplevelsen af fællesskab og samhørighed i gruppen.
Børnekoret fungerer også som forberedelse til Juniorkoret.

Forældre må gerne lytte med til prøverne, som varer ca. 50 minutter og afsluttes med saft og chokoladekiks.

Børnekoret er for alle børn fra 3.-4. klasse og øver hver onsdag i Enghave Kirke (Sønder Boulevard 120, 1720 Kbh V) fra 15:00 - 15:50.

For yderligere information og tilmelding, kontakt korleder Anna Sofie Høegh-Andersen

Folkekirken Vesterbro samarbejder med Helligaandskirken i indre by. Her findes også et børnekor som øver hver torsdag fra 17:15 – 18:00. For mere information om Helligaandskirkens børnekor, se her