Børnehavebørn | Folkekirken Vesterbro

BABYSALMESANG     TUMLINGE     BØRNEHAVEBØRN     KONTAKT MUSIKPÆDAGOGERNE

Grundet den aktuelle coronapandemi er de fleste aktiviteter for de 3-6 årige pt. aflyst. Så snart afstandskravet i forbindelse med sang bliver ophævet genoptager vi de ugentlige aktiviteter for børnehavebørn og frøspirekor.

På glædeligt gensyn!

De musikalske aktiviteter for børnehavebørn og deres forældre rummer både sang, spil, fagter og dans. Med små instrumenter akkompagnerer vi sangen og kommer ud i alle krogene af kirken – både fysisk og musikalsk. Undervisning og gudstjenester tilrettelægges efter at forældrene deltager sammen med børnene, og ved at synge sammen får man et fælles musikalsk repertoire man kan bruge derhjemme.

Til tumlingerytmik for 4-6 årige og Frøspirekoret får både børn og (bedste)forældre sunget, spillet og danset både nye og gamle sange og salmer. Læs mere under den enkelte begivenhed i kalenderen.

Derudover tilbyder vi musikalske børnegudstjenester og institutionsbesøg i kirken – se mere i kalenderen.

Læs om vores musikpædagoger her.

Når barnet når skolealderen, er det muligt at begynde i spirekor i følgende kirker:

Enghave Kirke på Vesterbro

Helligaandskirken i City