Børnehøjskole | Folkekirken Vesterbro

Børnehøjskole

Kender du eventyret om den lille prins og ræven, som fik den lille prins til at forstå betydningen af at knytte sig til andre? Måske tænker du over, hvordan man er en god ven, døden, eller måske har du prøvet at have en hel masse baskende sommerfugle i maven?

Ligesom i eventyret, har Børnehøjskolen også sin helt egen ræv, Foxy Fox, som er god til at skabe bånd og lære os om det, man ikke kan se. Sammen med Foxy Fox og vores præst Barbara går vi på opdagelse i alt det, der undrer os. Og så leger vi sanglege, laver bål, har stilletid på tæpper i kirkerummet og har det i det hele taget sjovt sammen

Børnehøjskole er et fællesskab, hvor vi gennem leg, fortællinger, samtaler og bevægelse forholder os til eksistens i børnehøjde. Børnehøjskole er for børn i alderen 5-7 år, hvor Sct. Matthæus Kirkes præst Barbara og voksne frivillige sørger for sjove aktiviteter og trygge rammer.

Det koster ikke noget at deltage.

Aktiviteterne foregår dels i kirken, dels på pladsen foran kirken, så husk passende overtøj.

Tid og sted

Børnehøjskole foregår søndag 14. november, 28. november og 12. december kl. 13-16 i Sct. Matthæus Kirke, Matthæusgade 31, Vesterbro.

Tilmelding

Det er nødvendigt at tilmelde sig Børnehøjskole. Du skal bare tilmelde dit barn én gang, så glæder vi os til at ses alle tre søndage. Du tilmelder barnet via dette link:

Værdigrundlag

Børnehøjskole bygger på højskoletankerne om fællesskab, dannelse og værdighed med udgangspunkt i et folkekirkeligt ståsted. Børnehøjskole er for alle, uanset hvem man er, og hvad man tror på.

Forældre kan være med til fællessang og intro i kirken når højskolen begynder og til sidst omkring bålet og afslutningen i kirken. Det meste af tiden er børnene alene sammen med Barbara og frivillige, så de oplever at indgå i et fællesskab, de selv er med til at skabe.

Kontakt Barbara, og hør mere om Børnehøjskole

Du er velkommen til at kontakte præst Barbara Jensen, hvis du vil høre mere om Børnehøjskole.

Sct. Matthæus Kirke

Matthæusgade 31