Børnehøjskole | Folkekirken Vesterbro

Børnehøjskole

Børnehøjskole er et fællesskab, hvor vi gennem leg, fortællinger, samtaler og bevægelse forholder os til eksistens i børnehøjde. Børnehøjskole er for børn i alderen 5-7 år, hvor Sct. Matthæus Kirkes præst Barbara og nogle voksne frivillige sørger for sjove aktiviteter og trygge rammer.

Vi snakker om små og store ting, og der er altid tid til at fordybe sig. På alle børnehøjskoledage er der fællessang, fri leg, kreativitet, stilletid og læring i kirkerummet. Vi slutter dagen af med at lave bål, hvor forældrene også er velkomne.

Det koster ikke noget at deltage.

Tid og sted

Børnehøjskole foregår på en række lørdage og søndage kl. 13-16 i Sct. Matthæus Kirke, Matthæusgade 31, Vesterbro. Aktiviteterne foregår dels i kirkerummet og i konfirmandstuen, dels på pladsen foran kirken, så husk passende overtøj.

Børnehøjskole forår 2021 er aflyst - vi vender tilbage fra efteråret
Desværre er vi nødt til at aflyse ellers planlagte Børnehøjskole-ativiteter. Børnehøjskole vender tilbage i efteråret 2021.

Værdigrundlag

Børnehøjskole bygger på højskoletankerne om fællesskab, dannelse og værdighed med udgangspunkt i et folkekirkeligt ståsted. Børnehøjskole er for alle, uanset hvem man er, og hvad man tror på.

Forældrene kan være med til fællessang og intro i kirken når højskolen begynder og til sidst omkring bålet og afslutningen i kirken. Det meste af tiden er børnene alene sammen præst og frivillige, så de oplever at indgå i et fællesskab, de selv er med til at skabe.

Kontakt Barbara, og hør mere om Børnehøjskole

Du er velkommen til at kontakte præst Barbara Jensen på 29 41 89 35 eller bnje@km.dk eller frivillig Rikke Bang Christensen på 50 74 66 69 eller rikkebangchristensen2507@gmail.com, hvis du vil høre mere om Børnehøjskole.

Der er ingen begivenheder.

Sct. Matthæus Kirke

Matthæusgade 31