Børnehøjskole | Folkekirken Vesterbro

Børnehøjskole

Kender du eventyret om den lille prins og ræven, som fik den lille prins til at forstå betydningen af at knytte sig til andre? Måske tænker du over, hvordan man er en god ven, på hvad døden er, eller måske har du prøvet at have en hel masse baskende sommerfugle i maven?

Ligesom i eventyret, har Børnehøjskolen også sin helt egen ræv, Foxy Fox, som er god til at skabe bånd og lære os om det, man ikke kan se. Sammen med Foxy Fox og Sct. Matthæus Kirkes præst Barbara går vi på opdagelse i alt det, der undrer os. Og så leger vi sanglege, laver bål, har stilletid på tæpper i kirkerummet og har det i det hele taget sjovt sammen

Et fællesskab for børn  fra 5 til 7 år om eksistens

Børnehøjskole er et fællesskab, hvor vi gennem leg, fortællinger, samtaler og bevægelse forholder os til eksistens i børnehøjde. Børnehøjskole er for børn i alderen 5-7 år, hvor Sct. Matthæus Kirkes præst Barbara og voksne frivillige sørger for sjove aktiviteter og trygge rammer.

Det foregår i Sct. Matthæus Kirke i Matthæus Kirke på Vesterbro. Aktiviteterne foregår dels i kirken, dels på pladsen foran kirken, så husk passende overtøj.

Det koster ikke noget at deltage.

Børnehøjskole er for alle - uanset hvem man er, og hvad man tror på

Børnehøjskole bygger på højskoletankerne om fællesskab, dannelse og værdighed med udgangspunkt i et folkekirkeligt ståsted. Forældre kan være med til fællessang og intro i kirken, når børnehøjskolen begynder, og til sidst omkring bålet og afslutningen i kirken. Det meste af tiden er børnene alene sammen med Barbara og andre af kirkens frivillige, så de oplever at indgå i et fællesskab, de selv er med til at skabe.

Børnehøjskole holder pause men vender tilbage i efteråret 2022

Følg med på siden her eller på Facebook for information om kommende børnehøjskoledage.

Kontakt Barbara, og hør mere om Børnehøjskole

Du er velkommen til at kontakte præst Barbara Jensen, hvis du vil høre mere om Børnehøjskole.