Børnehøjskole | Folkekirken Vesterbro

Børnehøjskole

Børnehøjskole er et fællesskab, hvor vi gennem leg, fortællinger, samtaler og bevægelse forholder os til eksistens i børnehøjde. Børnehøjskole er for børn i alderen 5-7 år, hvor Sct. Matthæus Kirkes præst Barbara og voksne frivillige sørger for sjove aktiviteter og trygge rammer.

Vi snakker om små og store ting, og der er altid tid til at fordybe sig. På alle børnehøjskoledage er der fællessang, fri leg, kreativitet, stilletid og læring i kirkerummet. Vi slutter dagen af med at lave bål, hvor forældrene også er velkomne.

Det koster ikke noget at deltage.

Aktiviteterne foregår dels i kirkerummet og i konfirmandstuen, dels på pladsen foran kirken, så husk passende overtøj.

Tid og sted

Børnehøjskole foregår søndag 14. november, 28. november og 12. december kl. 13-16 i Sct. Matthæus Kirke, Matthæusgade 31, Vesterbro.

Tilmelding

Det er nødvendigt at tilmelde sig Børnehøjskole. Du kan tilmelde dig fra denne side senere på året. Følg gerne med på Facebook.

Værdigrundlag

Børnehøjskole bygger på højskoletankerne om fællesskab, dannelse og værdighed med udgangspunkt i et folkekirkeligt ståsted. Børnehøjskole er for alle, uanset hvem man er, og hvad man tror på.

Forældrene kan være med til fællessang og intro i kirken når højskolen begynder og til sidst omkring bålet og afslutningen i kirken. Det meste af tiden er børnene alene sammen præst og frivillige, så de oplever at indgå i et fællesskab, de selv er med til at skabe.

Kontakt Barbara, og hør mere om Børnehøjskole

Du er velkommen til at kontakte præst Barbara Jensen på 29 41 89 35 eller bnje@km.dk, hvis du vil høre mere om Børnehøjskole.

Sct. Matthæus Kirke

Matthæusgade 31